The face of Calgary is changing...
Walk through any neighbourhood and you’ll meet people...

Heart of the
...who have moved here from all over the world.
Tervetuloa,
vieras.
calgaryywix.png
calgaryy.png

 

Eletään kaikille tuttua ja turvallista vuotta 2019 Kanadan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Albertan Calgaryssa. Suurkaupungissa, joka ei ummista hetkeksikään silmiään, eikä nuku koskaan. Siinä missä laiton viskin myynti oli huipussaan vielä vuonna 1875, talous nojautuu nykyään pitkälti yhteen tärkeimmistä kaupungin merkkipaaluista, nimittäin öljyteollisuuteen. Sen laskusta saa lukea aamulla kahvilan pöydän ääreen istuuntuessaan, mutta harvemmin se hetkauttaa normaalia kaduntallaajaa sen enempää kuin on tarvis.

Siksi tarjoammekin nyt mahdollisuuden astua hetkeksi jonkun toisen saappaisiin ja unohtaa todelliset arjen kiireet. Miltä näyttää maailma Kanadan rikkaimmassa kaupungissa asuvan ihmisen silmin? Voit varmasti nähdä keskustassa kohti taivasta kohoavat pilvenpiirtäjät ja lännessä haistaa rikkaiden Aspen Woodsilaisten juuri vaivalla leikatut nurmikot.

Vai oletko sittenkin eksynyt Glenbrookiin, sinne missä kuulet lasten naurua ja tunnet sen, mitä tuiki tavalliseksi arjeksikin kutsutaan? Nautitko elämästäsi East Villagessa vain kiven heiton päässä keskustasta jossa kaikki on lähellä, vaiko Bow Riverin toisella puolen, siellä missä virkavalta vierailee lähes päivittäin?

Päätös on sinun, oletko valmis ottamaan selvää?

 

 

 

 

 


Heart of The New West RPG, lyhyemmin New West tai NW, painoittuukin pääjuonen sijasta ihmisten ihmissuhdesolmuihin sekä niiden selvittelyyn. Tämä aloittelijaystävällinen nykyaika- ja realismiroolipeli antaa pelaajille täysin vapaat kädet hahmonsa luomiseen – ainakin niin kauan kunhan se pysyy realistisena. Tavallisia työelämässä käyviä ihmisiä, virkavaltaa pakoon pinkovia huligaaneja tai esimerkiksi seurapiirin kermaa ei voi koskaan löytyä suurkaupungista liikaa!

Sivujuonia sekä pelialueita saa kukin pelaaja ehdottaa halutessaan, sillä mitään ei ole kiveen hakattu, eikä niin vaikeaa jotteiko sitä voisi toteuttaa.
Suurin osa aktiivisesta toiminnasta löytyy foorumin puolelta, sivut kattavat vain linkinvaihdon, liittymisohjeet sekä kaiken muun aluksi tarvittavan tiedon.Roolipeli avasi ovensa pelaajille 16. joulukuuta 2015 ja se luotiin vain yhtä tarkoitusta varten: niille jotka rakastavat kirjoittamista. Kaikki ovat tervetulleita kokemuksesta huolimatta.Mikäli vähänkin kiinnostuit, ole hyvä ja tutustu peliin tarkemmin!

Päivitykset
About the roleplay

27/03/19 Kotisivut julkaistu. Pahoittelemme linkinvaihdossa olevien sivustojen ylläpidolle osoitteenmuutoksesta aiheutuvaa vaivaa. Hyvää kevättä, sekä tervetuloa uusin pelaaja Idler!

Linkkilista päivitetty!

New West